GLUTEN – ŞEKER

AÇ DEĞİLSİNİZ AMA SÜREKLİ YEMEK İSTİYOR MUSUNUZ ?

Bu hissi yaratan Şeker ve Gluten dir. Yemekte sonra şişkinlik hissi oluyor mu ?

Şeker ve Gluten Birçok Hastalığa Neden Olur.

Şeker hastalığı, tiroid, kalp damar hastalıkları, kanser, gün içinde yorgunluk, kas ağrıları

Abrahamson Metodu ile Şeker ve Gluten yeme arzunuz sonlanır.

Amacımız Sağlıklı Beslenme Alışkanlığı Kazandırmaktır.

Sağlıklı Beslenme Alışkanlığı Sağlarız, 1 yıl Destek Garantisi

Destek ekibimizin düzenli oalrak takibi olursunuz. Bu süreçte herzaman yanındayız.

GLUTEN ŞEKER YEME İHTİYACI BİR BAĞIMLILIKTIR !

Şeker ve gluteni kesmek sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırır. Sağlıklı beslenmek ve kilo verme için Şekerli ve Glutenli gıdaları hayatınızdan çıkartmalısınız. Gluten şeker hastalığı halk arasında giderek artmaktadır. Gluten ve şeker birlikte bir çok hastalığı tetikler. Gluten hassasiyeti hızla yayılmaktadır, buğdayın içinde bulunan gluten oranı artmasıyla gluten hassasiyetide artmıştır. Şeker ve gluteni kesmek sağlık açısından önemlidir.

  • Enerjiniz artar
  • Bağırsak sisteminiz sağlıklı çalışır
  • bağışıklık sistemimiz güçlenir
  • Yüksek kilolardan korunmak için en önemli önlem alırsınız.

ŞEKER

Şeker Dünya sağlık örgütü tarafından, neden olduğu hastalıklar nedeyiyle global hastalık sorunlarının oluşturmasında endişe etmektedir. 

Çoğu insan çocukluğundan itibaren her yemekten sonra şekerli tatlılar yediklerinden, yıllar içinde bu besinlere bağımlı olmaktadır. Şeker ve gluteni kesmek önemlidir, Çoğumuz “yemeklerden sonra yada gün içinde mutlaka tatlı ihtiyacı hissediyorum” deriz ve bu arzumuzdan bir türlü vazgeçemeyiz.

Doktorların “Beyaz Zehir” olarak tanımladıkları endüstriyel şeker’in, sigaradan daha kötü bir alışkanlık olduğu, sigaradan çok uyuşturucu bağımlılığına benzediği, araştırmalar sonucunda ortaya konmuştur. Böyle görülmesinin sebebi, Şekerin, beyinde uyuşturucu ile aynı bölgeleri etkilemekte olduğunun tespit edilmiş olmasıdır. Şeker, kanseri besleyen ana maddelerden birisi olmasının yanında, obeziteden diyabete kadar bir çok zararları olan bir maddedir.

GLUTEN

Gluten , insan bağırsaklarına yapışarak besinlerden faydalı maddelerin emilimine engel olan, buğday, arpa ve çavdarda bulunan bir bileşendir. Son 30 yılda buğdayın genetiğinin değişmesi sonucunda içinde bulunan gluten miktarı kat ve kar artmıştır. Gluten hassasiyeti hızlı kilo almaya yada anlamsız kilo vermeye neden olmakta, ve metabolizmamızın sağlıksız çalışmasına neden olmaktadır. Bir çok hastalıkları tetiklemekte, gün içinde yorgunluk hissine neden olmakta, kas ağrılarını, tiroid, 2. tip şeker hastalığı gibi bir çok olumsuzluklara neden olmaktadır. Şeker ve gluteni kesmek için destek alabilirsiniz.

ABRAHAMSON METODU

Şeker ve gluteni kesmek,  bağımlılığından kurtulma konusunda 36 yıllık tecrübesi ile dünyanın bir çok ülkesinde başarısıyla adından söz ettiren ABRAHAMSON ARINMA MERKEZLERİ, artık Türkiye’de de insanların gluten şekerbağımlılığından kurtulmalarına yardımcı olmaktadır.

SAĞLILI BESLENME VE KİLO VERME

Diyetlerin çoğu şişmanlık (obezite) belirtilerinin azalmasına yardımcı olur, ancak diyet menüsü, şişmanlama nedenlerini yok etmez. Abrahamson Arınma Merkezleri’ nde uygulanan terapi ise; şeker ve gluten tüketme dürtüsünü azaltır, bu besinlere kayıtsız kalmayı sağlar!!  Şeker ve glutebi kesmek, Süreci izleyen kişiler birkaç gün içinde kişiler, daha odaklı, daha canlı olduklarını, daha az uykuya ihtiyaç duyduklarını ve genelde kendilerini daha iyi hissettiklerini ve daha neşeli olduklarını bildirirler. Abrahamson Arınma Merkezleri’ne arınmaya gelen binlerce kişi, şeker ve glüteni bırakarak başarı ile kilo vermiş ve sağlıklı bir yaşama adım atmışlardır.