Tatlı Peynirli Atıştırmalık

Tatlı peynirli atıştırmalık tarifimizi aşağıda bulabilirsiniz. Sağlıklı beslenmenin karşısındaki en büyük tehlike şeker ve gluten içeren gıdalardır. Bu gıdalar sadece kilo almamıza neden olmaz ayrıca sağlığımızın bozulmasındaki en büyük nedendir.

Geçmiş yollarda Gluten ve Şeker bu kadar tehlikeli değildi çünkü doğal yollardan elde edilirdi, ancak ne yazıkki bu gıdalar artık GDO lu gıdalardır.

ŞEKER VE GLUTEN BAĞIMLILIK YAPIYOR

Sürekli yeme arzunuz Şeker ve Glutenin oluşturduğu bağımlılıktan kaynaklanmaktadır. önünüze gelen şekerli ve glutenli gıdaları yeme arzusu en büyük sıkıntıdır. Tabağınızdaki, tepsideki son böreği, son dilim tatlıyı bitirmeden masadan kalkamıyorsanız sağlığınız tehlike altındadır.

Abrahamson metoduyla şekerli & glutenli gıdalara olan yeme arzunuz sonlanır.

İRTİBAT

0212 7061710 

0506 113 5655

Malzemeler:

250 gr 9%-yağlı lor peyniri (“Gvina Levana”)
3 yumurta
1/4 fincan tapyoka unu (mısır unu benzeri un)
1/4 fincan tam buğday pirinç unu
Bir limon kabuğu
1 çay kaşığı ksantan sakızı (Mısır şekerinden yapılır)
1/2 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı guar sakızı (diyet lifi)
1/2 fincan böğürtlen (şekersiz)

Hazırlanışı:

Fırını önceden 160 C ‘ye ısıtın.
Büyük bir kasede,tüm Malzemeleri karıştırın.
Hamuru yavaşça kızarma tepsisine dökün 15 dakika fırında pişirim.
(İstenirse biraz yağ içerisinde iki tarafı da pişirilebilir.)

× WhatsApp İletişim