fbpx

Şekerle Vedalaşın

ŞEKER BAĞIMLILIK YAPAR, SÜREKLİ YEME DÜRTÜNÜZÜ (RESEPTÖRÜNÜZÜ) TETİKLEYEREK KENDİNİ YEDİRTİR. 

 

İlk olarak 1957'de oluşturulan yüksek fruktozlu mısır şurubu, mısır nişastasındaki öğütülmüş mısırdan yapılır, daha sonra neredeyse tamamen glikozdan oluşan şurup haline getirilir. Enzimler daha sonra glikozu birçok sodada ve işlenmiş gıdalarda bulunabilen fruktoz, aşırı suda çözünür şekere dönüştürür.

Sadece yüksek fruktoz mısır şurubu değil, her türlü çok fazla ilave şekerin, kilo alımı, tip 2 diyabet, metabolik sendrom ve yüksek trigliserit seviyeleri gibi sağlık problemleriyle bağlantılı istenmeyen kalorilere katkıda bulunabileceği bilinmektedir. Bunların hepsi kalp hastalığı riskini artırıyor.
 
Gerçekler: Yüksek fruktozlu mısır şurubu, obezite ve demanstan kalp krizi ve felce kadar her şey için suçlandı. Ancak gerçek çok daha karmaşık.
Sofra şekeri esas olarak sukrozdan oluşur - hem glikoz hem de fruktoz içeren ve şeker kamışı veya şeker pancarından elde edilen bir moleküllerdir.

Yüksek fruktozlu Mısır Şurubu zehirdir. Obazite başta olmak üzere neredeysi bütün hastalıklar ile bağı vardır. 

Şeker sadece obeziteye sebep olmuyor, birçok hastalığın ardında yatan gizli neden; kanserli hücreleri besliyor, metabolizmayı yaşlandırıyor.

 

ABRAHAMSON METODUYLA YEMEDEN DURAMADIĞINIZ ŞEKERLİ ÜRÜB TÜKETME ARZUNUZ TEK SEANSTA SONLANIR. 

TEL: 

 

lifestyle haftasonu

× WhatsApp İletişim